Heb je al eens nagedacht over het huren van een photobooth voor een zakelijk event of schoolfeest? Deze fotohokjes zijn de perfecte aanvulling voor een opening, beurs, eindejaarsfeest of gala op school. Kies voor een fotozuil of een magic mirror met onbeperkt prints. De vintage foto’s kunnen worden bewaard als aandenken, maar ook dienst doen als dé perfecte marketing. Bijvoorbeeld met gepersonaliseerde prints die zijn voorzien van een bedrijfslogo of de naam van een school. Via een fotobooth kun je de prints ook online uploaden. Bijvoorbeeld naar social media kanalen, platformen of websites.

Fotozuil inhuren voor bedrijfsfeesten, openingen en beurzen

Photobooths voelen zich bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen. Daarbij kun je denken aan een opening van een winkel, de presentatie van een nieuw product of een netwerk borrels met stakeholders en partners. Welke reden je ook hebt, het huren van een fotohokje met prints is altijd een goed idee. Zeker als het aankomt op marketing. Bij het huren van een fotozuil of mirror, is het laten personaliseren van de prints ook mogelijk.

Bijvoorbeeld in de kleuren van jouw bedrijf, met een slogan, een bedrijfslogo of product afbeelding. Een printje wordt op deze manier al snel een echte marketingmachine. Ze kunnen namelijk ook online worden geüpload en gedeeld. Stel je voor wat een photobooth zou kunnen betekenen voor het succes van jouw onderneming of product? Een dergelijk evenement trekt al snel honderden of zelfs duizenden bezoekers.

Zijn photobooths ook geschikt voor schoolfeesten en examenfeesten?

Jazeker! Dit leuke entertainment is ook heel geschikt voor gala’s en examenfeesten. Wie wil er tijdens een schoolfeest nou niet op de foto met klasgenoten? Of misschien wel met alle leraren? Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of het om 50 of 500 leerlingen gaat. Natuurlijk kun je er als organisatie ook voor kiezen om meerdere hokjes, zuilen of mirrors te laten plaatsen. Uiteraard met een onbeperkt aantal prints, een hoge kwaliteit foto’s én de leukste props voor de gekste kiekjes. Jouw schoolfeest viral laten gaan? Foto’s uploaden kan ook!

Van klanten-magneet tot aan de perfecte afsluiting van een schoolperiode

Of je nu een photobooth wilt huren voor zakelijke events of schoolfeesten. Een fotohokje of zuil zorgt altijd voor een lachend gezicht. In de aula van school of binnen een winkel. Photobooths zijn ook een klanten magneet bij uitstek. Tijdens een heropening of feestelijke dag ter ere van een productpresentatie. Zo tover je nieuwsgierige bezoekers eenvoudig om tot nieuwe fans of zelfs vaste klanten. Liever een magic mirror huren voor een schoolfeest?

Neem plaats voor deze geweldige fotospiegel of mirrorbooth en ontdek direct het resultaat. Door middel van het touchscreen kunnen foto’s worden geprint met de snelheid van het licht, maar ook delen via e-mail behoort tot de mogelijkheden. Let’s get viral! Liever een klassieke photobooth huren in de vorm van een zuil of een fotohokje? Natuurlijk behoort ook dat tot de mogelijkheden. Voor zakelijke events en bijeenkomsten, maar ook voor schoolfeesten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *