Magic Mirror

Er is geen ontkennen aan dat de ‘selfie’ de enige manier is om een foto te maken. Van bn’ers tot tieners tot bejaarden, het blijkt dat iedereen vrolijk is. Mensen willen een plezierige en makkelijke manier om hun event speciaal en aandenkbaar te maken. Het is duidelijk waarom onze fotospiegel zo populair is. Perfect voor verjaardagen, bruiloften, kinderfeestjes of zakelijke evenementen en veel meer!

Wat is een fotospiegel?

Onze fotospiegel, magic mirror, mirrorbooth, selfiespiegel of hoe je het maar wilt noemen is een gloednieuw concept in Nederland. Het is in staat om foto’s te nemen voor een luxe en opvallende spiegel!

Met de huidige touchscreen technologie is het makkelijk in gebruik. Door bijvoorbeeld onderstaande knoppen: ‘druk op het scherm om te beginnen’ ‘print’ ‘e-mail foto’ spreekt alles op het scherm voor zicht. Daarom is er geen begeleiding voor nodig.

Onze fotospiegel neemt weinig ruimte in beslag en kan binnen een half uur compleet worden opgezet. We gebruiken alleen de allerbeste technologieën om het beste resultaat te behalen

Waarom voor Boothdeluxe kiezen?

We zijn een professioneel bedrijf en zijn blinken uit met onze kwalitatieve photobooths en fotospiegels. Ons personeel is altijd vrolijk en goed getraind. Daarnaast wordt elk detail haarfijn uitgelegd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan of op moet draaien voor onvoorziene kosten.