Wil je graag een goedkope photobooth huren? Bijvoorbeeld als aanvulling op een bruiloft, zakelijk evenement, schoolfeest of festival? Dat kan! Bij boothdeluxe.nl huur je namelijk al een te gekke fotozuil vanaf € 299. Natuurlijk mét een onbeperkt aantal prints. Dus ook met een beperkt budget voorzie je jouw gasten van een onvergetelijke herinnering.

Gehuurd fotohokje versus een fotograaf: wat is voordeliger?

Natuurlijk wil je mooie herinneringen overhouden aan een feest, evenement of speciale gebeurtenis. Foto’s zijn daarvoor heel geschikt. Deze kun je laten maken door een professionele fotograaf. Vaak is dit een vrij kostbare oplossing. Je betaalt namelijk niet alleen voor het bewerken en afdrukken van de foto’s, maar ook het uurtarief van de fotograaf moet worden vergoed. En als je niet alleen overdag maar ook ‘s avonds herinneringen wilt laten vastleggen, kan dat best een dure aangelegenheid zijn.

Het huren van een photobooth is dan een voordelige oplossing. Je kunt namelijk niet alleen gebruik maken van onbeperkte prints, maar ook van heel veel leuke extra’s. Zoals bijvoorbeeld een online gallery of het direct uploaden en delen van foto’s. De printjes zijn daarnaast ook nog eens binnen enkele seconden beschikbaar. Uiteraard op een gepersonaliseerde foto-strip. Met een naam, logo of een toepasselijke tekst. Een goedkope photobooth huur je al vanaf € 299. Maar wat houdt dit pakket precies in?

Complete fotozuil met onbeperkt foto’s, bezorging én installatie

Als je een fotozuil of fotospiegel wilt huren met een klein budget, dan wil je natuurlijk niet inleveren op kwaliteit. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Maar als je een voordelige booth wilt laten plaatsen op een bruiloft of evenement, wat mag je dan verwachten?

En ook over kwaliteit valt natuurlijk niet te twisten. Ook niet als je een goedkope booth huurt. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. De lens die wordt gebruikt voor de camera van een photobooth bevat namelijk behoorlijk wat pixels. Dat betekent dat je altijd kunt beschikken over super scherpe prints. Ook als de ruimte qua belichting te wensen overlaat. Fotozuilen hebben namelijk ook ingebouwde led-lampen die qua sterkte handmatig instelbaar zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *