Photobooth huren

Wilt u een photobooth huren op Boothdeluxe.nl, dan heeft u veel opties waaruit u kunt kiezen! Normale photobooths, fotospiegels, GIF booths of een magische fotospiegel: het is allemaal bij ons te verkrijgen. Een photobooth huren is hartstikke leuk voor bruiloften en andere feesten en partijen.

Halverwege de feestavond kan het namelijk gebeuren dat sommige gasten wat inkakken. De sfeer weer ombuigen tot een feestelijke stemming, zal gemakkelijk gaan als u een photobooth komt huren bij Boothdeluxe.nl. Wij leveren door heel Nederland, dus het maakt ons niet uit of u een feest geeft aan het IJ of het fotohokje wilt laten plaatsen in een Friese trouwschuur. Bekijk gauw ons aanbod!

Photobooth huren goedkoop

Goedkoop een photobooth huren: wie wil dat niet? Steeds vaker verschijnen deze fotohokjes in allerlei soorten en maten op verschillende soorten evenementen en dat is niet zomaar. In een wereld waarin alles draait om ‘zien en gezien worden’, is het erg leuk om uw gasten een blijvende herinnering te geven aan uw evenement.

Enkele weken voordat wij het fotohokje bij u afleveren, vragen we u om een fotokader te ontwerpen met onze handige online generator. Voorzie deze van een tekst of logo, zodat het kiekje straks nog persoonlijker wordt. Boothdeluxe.nl is aantoonbaar de voordeligste. Dus als u goedkoop een photobooth wilt huren, dan zit u bij ons goed!

Photobooth huren bruiloft

Klanten die bij ons aankloppen, doen dat vaak omdat ze een photobooth huren voor de bruiloft. Trouwfotografen leggen de mooiste dag van uw leven op wonderbaarlijk mooie wijze vast, maar niets kan de spontaniteit in fotohokjes overtreffen.

Om het photobooth huren voor uw bruiloft nog leuker te maken, leveren wij zogenaamde ‘foto props’ mee. Foto props zijn uitgeknipte figuurtjes zoals lippen en snorren die vastgemaakt zijn aan een houten stokje. Props voorhouden tijdens foto’s levert hilarische taferelen op die u niet snel zult vergeten!

Huren photobooth

Het huren van een photobooth wordt steeds populairder, iets dat wel te verklaren valt. Generaties lang nam men plaats in een hokje om pasfoto’s te laten maken voor het rijbewijs of paspoort. Tegenwoordig zijn de hokjes uit ons straatbeeld verdwenen en om mensen een ultieme ‘flashback’ naar vroeger te bezorgen, kiest men steeds vaker voor het huren van een photobooth.

Hoewel Amerika het continent is waar de vraag naar fotohokjes op evenementen begon toe te nemen, was Europa de plek waar het allemaal begon. De eerste photobooth werd namelijk door een Franse investeerder geïntroduceerd op de World’ Fair in Parijs. Sindsdien is het photobooth huren ook in Japan populair, waar men massaal stickers van zichzelf laat printen.

Fotohokje huren bij Boothdeluxe.nl

Een fotohokje huren bij Boothdeluxe.nl kan erg gemakkelijk via onze website. Een traditioneel fotohokje huren is mogelijk, maar sinds een tijdje hebben wij ook open-air booths te leen. Hierbij proppen de gasten zich niet in een hokje, maar poseren ze voor een kleurrijke achtergrond. Bent u benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk dan onze sfeerfoto’s en laat u meeslepen!

photobooth
fotohokje
WhatsApp Image 2019-02-15 at 17.09.31