Bruiloft

Arriverend op het trouwfeest zul je al snel merken dat ineens iedereen fotograaf is geworden. Smartphone’s, polaroid’s of wat voor camera’s dan ook zijn warm geworden om alle momenten vast te leggen van het getrouwd koppel en alles er omheen. Het is een speciale dag voor iedereen want alle details van de avond moeten worden vastgelegd. Maar wil je nou wel wazige en onduidelijke foto’s die iedereen op Facebook of Snapchat uploadt? Dat wil Boothdeluxe ook niet en daarom is een photobooth de ultieme toevoeging is voor je bruiloft!

Feesten en partijen

Wat is een feest zonder Boothdeluxe? Als je recreatie wilt toevoegen aan je party, of het nou gaat om een kinderpartij, houseparty, verloving, vrijgezellenfeest, babyshower of wat voor feestje dan ook… Er bestaat geen betere manier om dit te doen met het aanbieden van een photobooth! Onze services en kwaliteiten blijven goed scoren bij partyplanners omdat het past bij feesten van groot tot klein. Er bestaan geen manier om de herinneringen van je weg te nemen en de magie om een big smile te toveren op de gezichten van je gasten. Jij én je gasten zullen een betoverend moment meemaken…. Visuele opnames van de momenten en je kunt het al helemaal afmaken met de doos vol props.

Bedrijfsevenement of beurs

Relaties verbeteren met je stakeholders, van mogelijke klanten tot leveranciers. Beloningen voor het harde samenwerken van je personeel en business partners. Een nieuw filiaal of winkel geopend of een nieuw assortiment toegevoegd binnen je productlijn? Door onze ervaringen weten we precies hoe we moeten inspelen op deze aanvragen! De ideale aanvulling voor een marketingmachine. Een gepersonaliseerd foto ontwerp aansluitend aan unieke bedrijfslogo backdrops… Het zal gaan lijken op je eigen ontworpen bedrijfsapparaat! Met de mogelijkheid om tot 10 mensen tegelijk te laten fotograferen, kan het veel effect hebben op je imago. Volop gebruikmakend de functie online uploaden van de foto’s via sociale media is het ook nog een middel om online te adverteren!

Hoeveel gasten zullen aanwezig zijn op je event?

Of het er nou 75, 200 of een paar duizend zullen zijn… Voor de photobooth kunnen rijen gaan ontstaan door nieuwsgierige senioren of fotogenieke dames. We hebben jarenlang ervaring met de meeste events. Van kleine familiefeesten in een buurthuisje tot festivals in weilanden met duizenden feestende pubers. Bij ons ben je er zeker van dat de beste kwaliteit wordt geleverd! Geen amateuristische webcam of iPad camera maar een hoge kwaliteit Canon 24MP. Dat is heel belangrijk voor het printen binnen een paar seconden na het maken van foto’s.

Schoolgala en Studiefeesten

Het gevoel van succes nadat al je puberjaren zijn verlost van school of het begin van een nieuwe studie wil je natuurlijk uitgebreid vieren. Een sociaal punt wordt gecreëerd en soms zelfs het middelpunt van de menigte om in de rij te staan voor een printje! De photobooth is een memory maker en entertainment in 1! Je gasten hoeven zich geen zorgen te maken om amateuristische foto’s van telefoontjes met slechte flashlight. Ook in donkere ruimtes hebben we extra sterke belichting. De gezellige en donkere avonden worden goed belicht. Je zult al snel merken dat het aantrekkingskracht zal hebben….

Bars, Clubs en Festivals

Boothdeluxe steunt je graag om op een creatieve manier meer klanten te trekken naar je club, bar of discotheek… Want met de mogelijk om live muziek af te spelen via de booth is het ook nog eens een muziekbox. Van al je favoriete nummers kan er een playlist woden gemaakt wat weer resulteert in een extra klantenmagneet om al dansend selfies te maken.

Winkels

Winkeleigenaren weten niet wat ze overkomt wanneer er een fotobooth in de winkel staat. De inrichting en sfeer zijn compleet veranderd. De toevoeging van een photo booth, ook al is het maar een middagje.. Het is een klassieke manier om klanten naar je winkel te trekken. Het budget van de klant stijgt waardoor het resultaat heeft op een stijgende omzet en meer business. Van mond tot mond reclame en appjes die worden verstuurd naar vrienden en kennissen over een of ander apparaat in de winkel waar foto’s uitkomen gaan viral!

2000+ huurders gingen je voor

✓ Gratis levering door heel NL ✓ Onbeperkt printen ✓ Gegarandeerd laagste prijs

Chat openen