5 redenen om een photobooth te huren voor je bruiloft

  • Geweldige entertainment – Een van de belangrijkste redenen is om je gasten te vermaken. Bruiloften hebben ook rustige en iets minder leuke periode’s en hiermee entertain je de gasten.
  • Toffe herinnering – Met de mogelijkheid om een foto strip dubbel te printen houden de gasten en het getrouwd koppel er hele mooie herinneringen aan over. Ook is er de mogelijkheid de strips te plakken in het gastenboek.
  • Plezier voor iedereen Photobooths zijn gewoon leuk voor kinderen, opa’s en oma’s. De nieuwsgierigheid straalt van hun gezichten af en tovert een grote glimlach na het maken van de foto.
  • Meer ruimte voor groepsfoto’s – Er is niets leuker dan spontane groepsfoto’s met vrienden, familie of zelfs onbekenden! De open ruimte is hiervoor ideaal geschikt
  • Hoge kwaliteit foto’s – Boothdeluxe focust zich op het leveren van kwaliteit. Foto’s worden met zeer hoge resolutie bedrukt in allerlei kleuren en maten voor tevreden gasten.

Arriverend op het trouwfeest zul je al snel merken dat ineens iedereen fotograaf is geworden. Smartphone’s, polaroid’s of wat voor camera’s dan ook zijn warm geworden om alle momenten vast te leggen van het getrouwd koppel en alles er omheen. Het is een speciale dag voor iedereen want alle details van de avond moeten worden vastgelegd. Maar wil je nou wel wazige en onduidelijke foto’s die iedereen op Facebook of Snapchat uploadt? Dat wil Boothdeluxe ook niet en daarom is een photobooth de ultieme toevoeging is voor je bruiloft!

Wat als de foto’s scherp, van hoge kwaliteit en ook nog eens direct afgedrukt konden worden! De bruiloftsgasten hebben de tijd van hun leven en de open ruimte is een gezellige verzamelplek om te socializen. Om je feest uniek en speciaal te maken kunnen vrienden en familie na het maken van selfies de fotostrookjes dubbel printen. Zo blijft er altijd een over om in het gastenboek te plakken en er een wens neer te zetten.