Je wilt er misschien nog niet aan denken. Toch loopt het jaar alweer bijna ten einde. Met het vooruitzicht van een spetterend Oud & Nieuw is dat eigenlijk helemaal niet zo erg. Wil jij er dit jaar écht iets speciaals van maken? Een photobooth huren is dan een prima begin.

Leuke kiekjes op Oudejaarsavond

Op de laatste avond van het jaar mag het allemaal wat meer bruisend, gekker en wilder. Bijvoorbeeld met vrienden, de buren of jouw familie. Een perfecte gelegenheid voor het huren van een photobooth. Onbeperkt kiekjes maken met de leukste props. Op de foto met een glas champagne, die geweldige glitter jurk of gewoon lekker gek met een vriendin.

Sommige booths kun je zelfs huren inclusief props. Foto’s maken met een gehuurde photobooth of fotohokje is vele malen leuker dan fotograferen met je smartphone. De plaatjes rollen namelijk gelijk uit het apparaat! Natuurlijk kun je de foto’s ook eenvoudig delen via jouw favoriete social media kanalen. #hebjijookzonleukeoudejaarsavond?

Te gekke photobooth ideeën op de laatste dag van het jaar

Vooral tijdens Oud & Nieuw worden er heel wat foto’s gemaakt. Je wilt de herinnering aan deze gezellige avond natuurlijk levend houden. Daarom is het leuk om een extra spelelement toe te voegen. Zoals een thema of het spelen van een spel met foto opdrachten. De camera hebben jullie immers binnen handbereik.

Zorg voor leuke verkleedspullen. Gekke hoedjes, sjaals en brillen. Natuurlijk met een Oud & Nieuw thema. Maak zelf kaartjes met opdrachten, schiet printjes tijdens de karaoke wedstrijd of laat jullie fantasie de vrije loop. Voor je het weet slaat de klok 12 uur en is het tijd voor het ontkurken van de champagne. Vergeet niet om dit gedenkwaardige moment vast te leggen!

Goedkope photobooth huren op 31 december

Je kunt een goedkope photobooth huren op 31 december, nieuwjaarsdag of beiden! Bijvoorbeeld door het huren van een fotohokje met onbeperkte prints zonder tijdslimiet. Je kunt zelfs je eigen fotostrip ontwerpen. Bijvoorbeeld met een leuke tekst of een datum.

Wanneer je bij boothdeluxe.nl een photobooth wilt huren voor Oud & Nieuw, hoef jij je geen zorgen te maken over de bezorging, installatie en afbouw van het fotohokje. Alles wordt voor je geregeld. Handig, want zo kun je de dag na het feest lekker bijkomen en genieten van al die leuke printjes die jullie hebben gemaakt. Zo begin je het nieuwe jaar een stuk leuker.

Wil jij ook een bruisende afsluiter van 2021?

Natuurlijk wil je dat. De tijd van saaie oudejaarsconferences en taai oliebollen laten we het liefst achter ons. Een photobooth huren met onbeperkte prints is super eenvoudig. Dat doe je lekker makkelijk online. Kies het pakket dat bij jullie feest past en de voorpret kan beginnen. Span vooraf al wat touwtjes in de woonkamer. En vergeet vooral de wasknijpers of paperclips niet. Want met een photobooth verandert jouw woonkamer binnen een mum van tijd in een gezellige fotostudio. Zo maak je van deze Oud & Nieuw iets onvergetelijks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *