Ga jij binnenkort een photobooth huren? Bereid je dan voor op een overweldigend aantal foto’s. Deze prints zijn natuurlijk té leuk om in een doos te stoppen. Herinneringen wil je namelijk het liefst levend houden. Gelukkig zijn daar leuke ideeën voor. Kun je daarbij wel wat inspiratie gebruiken? We hebben de meest originele alvast voor je op een rij gezet.

Wat doe je met al die foto’s na het huren van een photobooth?

Deze te gekke pica’s wegstoppen in een fotoalbum is natuurlijk een beetje passé. Er zijn leukere manieren om jouw photobooth prints te kunnen bewaren. Zo kun je er elke dag naar kijken en blijven genieten van een te gek feest, bedrijfsuitje, verjaardag of bruiloft.

1. Vrolijke slinger van selfies

Na het huren van een fotohokje met onbeperkte prints, heb je dus ook de beschikking over heel veel te gekke selfies. Van familie, vrienden of collega’s. Kies een ruimte uit waarin de slinger met foto’s het beste tot zijn recht komt. Zoals het thuiskantoor of de slaapkamer. Gebruik een touwtje in een kleur naar keuze en gebruik kleine knijpertjes of paperclips.

Maak de prints hiermee vast. Span de slinger over de lengte van de muur of ga al zigzaggend door de ruimte. Afhankelijk van hoe lang jouw slinger wordt natuurlijk. Wanneer je de foto’s allemaal hebt opgehangen, kun je ze ook nog voorzien van leuke labeltjes. Bijvoorbeeld met quotes of toepasselijke uitspraken voor die specifieke persoon.

2. Photobooth prints gebruiken als moodboard

Je kunt de foto’s die afkomstig zijn van een photobooth ook verwerken in een moodboard. Maak een collage van selfies zodat mensen in één oogopslag kunnen zien hoe gezellig het was. Bijvoorbeeld op jouw bruiloft, sweet 16 party, bedrijfsfeest of babyshower. Zorg voor een mooie lijst in bijpassende kleuren. Die kun je ook heel eenvoudig zelf maken van hout. Hang het moodboard op een plek en in een ruimte waar hij goed zichtbaar is.

3. Behang van photobooth prints op het toilet

Niemand zit natuurlijk voor de gezelligheid op het toilet. Maar wél wanneer je het toilet behangt met photobooth prints. Beplak één wand of de binnenzijde van de deur met de leukste selfies. Wanneer je de stuc of de verf van de deur niet wilt beschadigen, kun je de foto’s natuurlijk ook op een strook behang of zelfklevend plastic plakken. Houd er wel rekening mee dat het toilet de komende tijd wat langer bezet zal zijn. Wat je op het toilet kunt doen, kan natuurlijk ook op de slaapkamer of op de thuiswerkplek. Hang de prints onder en naast elkaar of ga voor een gezellige en ongeorganiseerde wirwar van foto’s.

Zelf ook creatief aan de slag?

Heb je nog geen overload aan prints maar organiseer je binnenkort wel een feest? Wacht dan niet te lang met het huren van een photobooth. Met de bovenstaande tips om jouw prints te bewaren, heb je in ieder geval genoeg leuke en creatieve ideeën tot je beschikking. Check hier de beschikbaarheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *