Een photobooth natuurlijk. Super leuk idee! Daarmee leg je dit mooie moment op een bijzonder manier vast. Met al jouw vrienden en familie. Door het huren van een fotohokje hoef jij je niet bezig te houden met het maken van foto’s. Dat gaat namelijk helemaal vanzelf. Maak de prints uniek met persoonlijke kaders en schiet de leukste plaatjes voor een blauwe of roze achtergrond. Welkom op de wereld kleintje!

Een babyshower met photobooth om nooit meer te vergeten

Het organiseren van een babyshower is superleuk om te doen. Het wordt een feestje in de juiste kleuren. Want tijdens een babyshower weet je al of het een jongen of meisje wordt. Een photobooth huren doe je lekker inclusief. Bijvoorbeeld met opbouw en afbouw, gratis bezorging én een onbeperkt aantal prints. Die kun je geheel gratis laten voorzien van een persoonlijk kader. Bijvoorbeeld met een roze of juist een blauwe tekst.

Tijdens de babyshower ontvangt de mama in spé ontzettend veel leuke en bruikbare cadeaus voor het aanstaande kleintje. Met het huren van een photobooth geef je de kersverse ouders en de baby nog een fantastisch cadeau. Namelijk een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. De selfies worden namelijk direct uitgeprint. Ook kun je kiezen voor een online digitaal album. Zo kun je de bijzondere prints eenvoudig delen.

Een photobooth huren in een blauw of roze thema?

Een photobooth huren is natuurlijk niet compleet zonder leuke props. Daarmee worden de foto’s nog specialer. Natuurlijk mag je zelf ook voor leuke accessoires zorgen. Wanneer je een fotohokje wilt huren voor een babyshower, is het ook leuk om na te denken over een passende achtergrond. Gelukkig is deze zo gemaakt. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een blauwe of roze doek als decor voor de photobooth. Aangevuld met ballonnen, grote teddyberen of opblaasbare “baby” letters. Ook de fotostrips van de selfies kun je helemaal naar wens laten stijlen. Met een tekst, een logo of een datum in een passende kleur.

Fotohokje met prints huren voor een blijvende herinnering

Babyshower herinneringen zijn té leuk om niet te bewaren. Voor de jonge ouders, maar natuurlijk ook voor later wanneer het kleintje wat groter is. De prints kun je laten aanleveren in een online fotoalbum of galerij. Bij boothdeluxe.nl is dit overigens helemaal gratis. Natuurlijk kun je ook iets creatiefs doen met de echte selfies. Verwerk ze in een leuke collage of hang ze op in de babykamer. Je kunt de foto’s ook verwerken in een groeiboek of bundelen in een prachtig fotoalbum. Leuk om te laten zien aan de kraamvisite. 

Naast de babyshower zijn er natuurlijk nog heel veel andere gelegenheden die geschikt zijn voor het huren van een photobooth. Wat dacht je van de eerste verjaardag van jouw kindje? Een perfecte gelegenheid voor het maken én vastleggen van de mooiste baby herinneringen. Want tijdens de babytijd is elke dag eigenlijk wel geschikt om in te lijsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *