16 worden is toch écht wel een dingetje. Een dag die niet voorbij mag gaan zonder een sweet 16 feestje. Met een photobooth wordt het ook nog eens een onvergetelijke party. Een photobooth huren is daarom hét perfecte cadeau voor het vieren van een zestiende verjaardag van hippe meiden of stoere jongens. We voorzien je alvast van wat leuke ideeën.

Een sweet sixteen party met oneindig veel selfies

Er is één ding dat alle meiden en jongens van 16 leuk vinden. Zoveel mogelijk selfies maken met vrienden en vriendinnen. Het liefst zo gek, zoet, stoer of lachwekkend mogelijk. Een photobooth met oneindig veel prints mag daarom niet ontbreken op het feestje. Zeker niet omdat je gebruik kunt maken van toffe props voor de leukste foto’s. Deze kun je trouwens ook laten voorzien van een kader met unieke opdruk. Daardoor heb je altijd een tastbare herinnering. Je kunt de foto’s natuurlijk ook delen via de verschillende social media kanalen.

De photobooth als prominente gast op een verjaardagsfeest

Als je een photobooth wilt huren voor een 16e verjaardag, dan wil je natuurlijk wel dat deze een prominente plaats in de ruimte krijgt. Welke plaats je kiest is afhankelijk van waar het sweet 16 feest wordt gehouden. In de woonkamer, buiten in een tent of in een zaal. Een fotohokje of photobooth kun je het beste bij de ingang laten plaatsen. Een aparte ruimte inrichten kan natuurlijk ook. Zorg er wel voor dat jouw gasten het fotohokje weten te vinden. Zo weet je namelijk zeker dat je genoeg leuke herinneringen kunt maken én bewaren.

Een photobooth huren kan ook een ijsbreker zijn. Daarmee voorkom je dat het feestje wat langzaam op gang komt of dat de feestelijke sfeer überhaupt ontbreekt. Met een gehuurd fotohokje hoef je daar niet bang voor te zijn. Eenmaal aan de slag met props en selfies komt het feestje van de grond om vervolgens nooit meer te landen. Maak foto’s met de gasten van het sweet sixteen feestje, met de cadeaus die je krijgt én jouw vrienden. Dat is leuk op het moment zelf, maar vormt natuurlijk ook een dierbare herinnering voor later.

Welke photobooth kun je het beste huren als iemand 16 jaar wordt?

16 jaar worden betekent een feestje met vrienden en familie. Héél véél vrienden en familie. Een 16e verjaardag is nou eenmaal een mijlpaal die niemand graag mist. Een photobooth huren met het juiste pakket is dan een must. Je weet dan zeker dat je voldoende prints, props en tijd tot je beschikking hebt om alles uit de kast te kunnen halen. Als je een fotohokje wilt huren kun je dat 3 uur lang doen, maar géén tijdslimiet is een betere keuze.

Zeker wanneer je de hele dag door gasten ontvangt. Het is ook verstandig om een photobooth te huren inclusief props en online fotogalerij. Alle gemaakte prints kun je dan naderhand online terugzien. Het maakt dus niet uit of jouw gasten de foto’s mee naar huis nemen. Wil je een chique sweet 16 feest? Dan kun je ook kiezen voor een magic mirror. Dit is een photobooth verpakt als een grote spiegel. De eyecatcher van elke verjaardag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *