Photobooth huren Amsterdam

Wilt u een photobooth huren in Amsterdam? Zoek dan niet verder en leen een klassiek fotohokje bij Boothdeluxe.nl. Fotohokjes stonden tot voor kort in winkelcentra opgesteld, zodat men op simpele wijze een kiekje konden laten schieten voor een nieuw rijbewijs of paspoort. Nu de meeste hokjes uit het straatbeeld verdwenen zijn, is het extra leuk om een photobooth te huren in Amsterdam. Bekijk nu onze beschikbaarheid en maak uw feestje of evenement nog onvergetelijker!

Photobooth bruiloft

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje dat u meeneemt van Amsterdam Centraal naar de andere kant van ’t IJ? Een photobooth op een bruiloft doet het altijd erg goed onder de genodigden. Door een photobooth te huren bij Boothdeluxe.nl, kunt u een hilarische onderbreking van uw trouwfeest genereren. Neem samen met uw vrienden of vriendinnen plaats in het hokje, trek een gekke bek en klik: een onvergetelijke foto voor de eeuwigheid rolt zo uit het apparaat.

Photo props: een leuk extraatje

Onze fotohokjes worden nog leuker door de meegeleverde photo props. Photo props zijn figuurtjes die bevestigd zijn aan een houten stokje en zorgen voor een echt ‘fun effect’ bij de verschillende foto’s. Laat de mannen een photo prop met grote rode lippen voorhouden, terwijl de vrouwen hun mond bedekken met een grote boevensnor! Of kiest u liever voor de wat sierlijkere variant van de photo prop en kijkt u met een hartjesvormige bril in de lens? Een photobooth huren in Amsterdam staat garant voor een hoop plezier!

Fotohokje huren bij Boothdeluxe.nl

Een fotohokje huren bij Boothdeluxe.nl kan op gemakkelijke wijze via onze website. Op de homepage bevindt zich een button die u leidt naar het contactformulier. Hier kunt u kosteloos een offerte mee aanvragen. Geef uw feestlocatie, de datum van het evenement en overige wensen aan ons door. Dan gaan wij direct voor u aan de slag om te bekijken of een fotohokje huren mogelijk is op het moment van uw voorkeur.

Indien het weer het toelaat, is het ook mogelijk om de photobooth buiten te laten plaatsen. Ten tijde van het evenement zal er een medewerker van Boothdeluxe aanwezig zijn die de bezoekers of feestgangers instrueert over het gebruik van het fotohokje. Say cheese!