Photobooth huren Eindhoven

Geeft u binnenkort het ja-woord aan de liefde van uw leven en vindt er die dag een feestje plaats aan het Stratumseind? Dan moet u echt een photobooth huren in Eindhoven. Herinnert u die goede oude tijd nog toen u in de brugklas een fotohokje indook met een vriendin? Met een photobooth van Boothdeluxe.nl laat u herinneringen van vroeger weer tot leven komen op uw eigen bruiloft!

Het leuke aan een photobooth is dat iedereen een tastbare herinnering overhoudt aan uw huwelijksfeest en ze dit souvenir direct mee naar huis kunnen nemen. Zo hoeven ze niet te wachten totdat de trouwfotograaf de foto’s gerealiseerd heeft.

Goedkoop bruiloft fotohokje

Bent u op zoek naar een goedkoop bruiloft fotohokje? Zoek dan niet verder, want al jaren zijn wij het goedkoopste verhuurbedrijf voor fotohokjes. Wij van Boothdeluxe.nl begrijpen als geen ander dat een fotohokje een echte eyecatcher is op uw trouwfeest. Op de mooiste dag van uw leven moet alles tot in de puntjes geregeld zijn en daarom kunt u een goedkoop bruiloft fotohokje naar smaak inrichten.

Met onze gebruiksvriendelijke ontwerpsoftware kunt u zelf bepalen hoe het fotokader eruit moet komen te zien. Of u dit kader voorziet van hartjes, sterren, manen of andere figuren: dat lot ligt volledig in uw eigen handen. Om het photobooth huren in Eindhoven nog leuker te maken, kunt u ook de backdrop (de plaat die achter de te fotograferen gasten komt te hangen) zelf ontwerpen.

Fotohokje huren

Een fotohokje huren bij Boothdeluxe.nl is een unieke ervaring. Want zegt u nou zelf: wanneer heeft u naar het vogeltje gelachen op een feest? Wij maken gebruik van Canon DSLR camera’s, die over maar liefst 24 megapixels beschikken. Door de hoogwaardige kwaliteit van onze apparatuur, krijgen uw gasten dus echt een souvenir waar ze wat aan hebben. Maak uw feest nog leuker door een springkussen of popcornmachine toe te voegen aan uw order, zodat ook de kleinste feestgangers terug kunnen kijken op een geslaagde dag.

Al meer dan 2000 tevreden klanten gingen u voor, dus waar wacht u nog op? Mocht u nog meer informatie willen inwinnen, schroom dan niet om één van onze medewerkers te contacteren. Boothdeluxe.nl helpt u graag!