Photobooth huren Groningen

Staat u binnenkort op de beurs in Martiniplaza en wilt u een onuitwisbare indruk achterlaten op de toegestroomde menigte? Een photobooth huren in Groningen zal daar zeker een steentje aan bijdragen.

Boothdeluxe.nl biedt verschillende pakketten aan, waarbij u de touwtjes in handen heeft en bepaalt hoe het fotohokje eruit moet komen te zien. Voorzie de backdrop van uw bedrijfskleuren of laat het bedrijfslogo bedrukken op het fotokader, zodat de beursgangers niet om uw onderneming heen kunnen. Een logo zegt meer dan duizend woorden!

Fotoframe maken

Een fotoframe maken kan erg eenvoudig via onze website. De klassieke fotostrips zijn voorzien van 3 foto’s onder elkaar, terwijl het ook mogelijk is om voor een wat spannender fotoframe te gaan waarbij de foto’s op speelse wijze over elkaar heen komen te liggen. Het merendeel van onze templates heeft een lengte van 15 cm en is 10 cm breed. Of u uw bedrijfslogo, boodschap of naam aan de onderzijde of bovenzijde plaatst, is volledig aan u. Haal de creativiteit in u naar boven en verras de gasten met een fraai ontwerp.

Fotohokje huren

Een fotohokje huren bij Boothdeluxe.nl kan erg eenvoudig via onze website. Indien u weet op welke datum u de photobooth huren wilt in Groningen, plaatst u een reservering. Wij gaan dan direct voor u aan de slag om te bekijken of wij nog beschikbaarheid hebben.

Op de dag van het evenement zal één van onze medewerkers de photobooth in gereedheid brengen. Doorgaans kost het zo’n 15 minuten voordat de photobooth staat, waardoor uw gasten binnen een mum van tijd kunnen beginnen met het nemen van foto’s. Wij rekenen geen extra installatie- of benzinekosten, dus de getoonde prijs is inclusief alle werkzaamheden.

Overige photobooth accessoires bij Boothdeluxe.nl

Boothdeluxe.nl verhuurt niet alleen fotohokjes. Bij ons kunt u ook andere photobooth accessoires huren die al uw events nog leuker zullen maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze fotospiegel? Deze spiegel laat niet alleen zien hoe u er uitziet vandaag, maar is ook in staat om u op de foto te zetten. Pure magie! Boothdeluxe.nl vervult dromen waarvan u niet eens wist dat ze bestonden.

✓ Gratis levering door heel NL ✓ Onbeperkt printen ✓ Gegarandeerd laagste prijs

Chat openen