Photobooth huren Utrecht

Bruiloft en photobooth: een gelukkige combinatie

De bruiloft en photobooth gaan hand in hand. Net zoals u en uw echtgenoot of echtgenote dus! Veel van onze klanten die een photobooth huren in Utrecht, laten het fotohokje plaatsen in een ruimte naast de feestzaal.

Reserveert u een fotohoekje op Boothdeluxe.nl, dan heeft u zelf invloed op het uiterlijk van de photobooth. Dankzij onze handige online generator, kunt u zelf namelijk een fotokader ontwikkelen die past bij de aard van uw evenement. Rode tinten, hartjes en de namen van de bruid en bruidegom zorgen ervoor dat de photobooth uiteindelijk nog beter in het decor van uw bruiloft past!

Fotohokjes pakketten

U heeft niet alleen de regie over het uiterlijk van de photobooth. Aangezien iedere klant andere wensen heeft, mag u ook bepalen welke van onze fotohokjes pakketten u wilt kiezen. Boothdeluxe.nl heeft twee fotohokjes pakketten: Silver en Gold. Het onbeperkt afdrukken van foto’s, een tijdsduur van 3 uur en professionele op- en afbouw vormen de belangrijkste kenmerken van de Silver-editie. Pakket 2 (Gold) kent geen tijdslimiet, heeft props inbegrepen en u krijgt tevens alle genomen kiekjes online toegestuurd. Waar u uiteindelijk voor gaat, is volledig aan u!

Boothdeluxe.nl

Onbeperkt lachen. Dat is wat wij van Boothdeluxe.nl willen bewerkstelligen op ieder evenement! Bent u benieuwd hoe de lachsalvo’s uiteindelijk op uw feestje plaats kunnen vinden? Wij zijn iedere dag van 09:00 tot 21:00 te bereiken en nemen graag de tijd om u bij te praten over alle ins en outs van een photobooth. Om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden, verwijzen wij u graag naar onze sfeerfoto’s. Tot snel!