Photobooth huren Den Haag

Een verrassend element toevoegen aan uw evenement of partijtje? Een photobooth huren in Den Haag zal het nodige plezier bij uw gasten opleveren. Bij Boothdeluxe.nl bieden wij verschillende pakketten aan voor de photobooth.

Wilt u enkele uurtjes een beroep doen op zo’n modern fotohokje? Ga dan voor het Silver Pakket, waarbij u onbeperkt foto’s kunt printen. Heeft u liever dat de genodigden de hele avond door selfies kunnen maken in de booth, dan is het Gold Pakket geschikter voor uw feest!

Goedkoop photobooth

Organiseert u een feestje, dan maakt u altijd meer kosten dan u van tevoren verwacht had. Een goedkoop photobooth model is dan wel zo fijn. Gelukkig bent u bij Boothdeluxe.nl aan het juiste adres voor voordelige fotohokjes. Wij hanteren een eerlijke prijs voor het tijdelijk gebruiken van de hokjes, waardoor u bij ons nooit te veel zult betalen als u een photobooth in Den Haag wilt huren. Niet voor niets hanteren wij de laagste prijsgarantie in Nederland! Twijfel dus geen moment meer en huur vandaag nog een goedkoop photobooth model via onze webshop.

Foto prop

Heeft u ook weleens van die foto’s gezien waarbij men zich schuilhoudt achter een grappig figuurtje? Zo’n voorwerp heet een foto prop. Kiest u bij Boothdeluxe.nl voor het Gold Pakket, dan kunt u ongelimiteerd gebruikmaken van de foto prop. Onze foto props zijn werkelijk hilarisch! Druk een krulsnor tegen je lippen of pretendeer dat je hare majesteit bent door een kroontje boven je hoofd te houden. Een foto prop maakt het huren van een photobooth in Den Haag nog leuker dan het al is!

Boothdeluxe.nl

Boothdeluxe.nl is gehuisvest in het Overijsselse Rijssen, maar ons team gaat het hele land door om photobooths te installeren op feesten en partijen. Reserveert u een photobooth bij ons? De op- en afbouwkosten zijn bij de prijs inbegrepen, waardoor er geen aparte servicekosten berekend worden. Vindt u het prettig als er iemand bij is om de gasten te instrueren, dan kunt u tegen een zacht prijsje van €25,00 per uur een werknemer van ons inhuren die de foto’s in goede banen leidt.