Photobooth huren Rotterdam

Overweegt u om een photobooth te huren in Rotterdam? Door een exemplaar te lenen bij Boothdeluxe.nl, zult u een glimlach toveren op het gezicht van vele mensen. Een photobooth huren is geschikt voor verschillende soorten evenementen zoals bruiloften en festivals.

Ook commerciële evenementen lenen zich uitstekend voor een fotohokje. Staat uw bedrijf op een beurs in Ahoy Rotterdam en wilt u ervoor zorgen dat uw onderneming ‘top of mind’ blijft bij de toegestroomde menigte? Dan is een fotohokje de way to go. Bekijk nu de beschikbaarheid bij ons op de website en reserveer vandaag nog uw photobooth op Boothdeluxe.nl!

Fotohokje bruiloft

Is uw weddingplanner druk bezig met de organisatie van uw huwelijk? Maak de mooiste dag van uw leven nog onvergetelijker met een fotohokje op uw bruiloft. Naast professionele kiekjes die de trouwfotograaf geschoten heeft, is het ook leuk om wat spontane foto’s te hebben die wat later op de avond gemaakt zijn.

Door een fotohokje voor uw bruiloft te huren bij Boothdeluxe.nl, creëert u hilarische taferelen naast de dansvloer. Dat huwelijkfeestjes vaak in donkere ruimtes afspelen, maakt voor u niet uit. Onze photobooth bevat namelijk twee LED lampen. Deze LED lampen zorgen ervoor dat de verschillende gezichtjes toch oplichten. Zo kunt u daadwerkelijk zien wie er op de foto staat en dat is wel zo leuk!

Photobooth accessoires

Boothdeluxe.nl faciliteert ook een aantal photobooth accessoires die uw feest een extra boost geven. Aangezien kinderen en foto’s over het algemeen geen gelukkige combinatie vormen, hebben wij ook een aantal faciliteiten voor de jeugd in de aanbieding. Bij ons kunt u namelijk ook popcornmachines, suikerspinmachines en springkussens huren. Een photobooth huren in Rotterdam wordt zo ook voor de jongste jeugd een feestje!

Goedkoop een photobooth huren bij Boothdeluxe.nl

Begint het budget voor uw evenement bijna op te raken? Goedkoop een photobooth huren bij Boothdeluxe.nl is geen enkel probleem! Wij hanteren scherpe tarieven, waardoor het huren van een fotohokje voor iedereen mogelijk is. De bedragen die wij hanteren zijn inclusief installatie en bezorging, waardoor u niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Een photobooth huren in Rotterdam is mogelijk, maar wij plaatsen ook fotohokjes in steden als AmsterdamGroningen en Eindhoven!